Wednesday, January 25, 2012

WAYWT - 01

WAYWT isn't really my thing, but I've been wearing the Eastlands constantly, since purchasing them a couple of days ago, and I'm surprised by the level of comfort and absolutely no break-in period. It's been a pleasure. Furthermore they are really growing on me, and I think they look absolutely stunning.


From the bottom up I'm wearing

Eastland Made in Maine suede chukkas
LVC 1954 501z  jeans - absolutely worn out
Jamieson's fair isle  Shetland sweater
Lavenham waxed, quilted jacket

Not visible - Engineered Garments 19th century BD shirt.

4 comments:

 1. Du bliver nødt til at forklare mig hvad WAYWT betyder. Jeg har efterhånden set det mange steder, og har aldrig fattet det.

  Vi har for øvrigt kommunikeret før, dig og mig, på Den Blå Avis, da jeg havde to symaskiner til salg, og du viste lidt interesse for dem. Det var også derigennem jeg fandt din blog, hvilken jeg nu nyder at følge.

  Thomas

  ReplyDelete
 2. Hej Thomas, tak fordi du tog dig tid til at kommentere.


  WAYWT er en forkortelse for What Are You Wearing Today - altså ganske enkelt billeder af ens påklædning den pågældende dag. Der findes lange tråde med den slags billeder på modeforums som Superfuture og Styleforum. Det kan være interessant at følge.

  Jeg mener at huske -og her kan jeg tage grueligt fejl - at det var dig, der havde gang i lidt denimproduktion. Hvordan er det endt og har du ikke nogle billeder af det, som du vil dele? Du kan eventuelt maile dem til info.afterthedenim@gmail.com.
  Jeg er altid på jagt efter nye maskiner til samlingen, men jeg har ikke rigtig fået taget skridtet ud i industrimaskiner, men jeg leder efter den helt rigtig lædersymaskine - og endnu mere efter en maskine, der kan sy chainstitch, så jeg kan lægge jeans op.

  Venligst Simon

  ReplyDelete
 3. Jeg nåede desværre aldrig at komme igang med at producere jeans, men jeg har noget gammelt teltkanvas fra WW2 og Vietnam, som jeg skal have lavet nogle tasker ud af. lidt i stil med Stanley & Sons havde jeg forestillet mig. Jeg har stadig en gammel Singer industrimaskine.
  Jeg er flyttet til Esbjerg og materialerne er stadig på Falster, så det varer lidt endnu, før jeg kommer igang.
  Jeg købte mine maskiner hos BE Syteknik i Vejle. Du kan prøve deres site, hvis du er på jagt efter en kædestingsmaskine.

  Thomas
  thomasnielsen82@hotmail.com

  ReplyDelete
 4. Det lyder rigtig spændende. Du må gerne holde mig opdateret på resultaterne.

  Jeg går selv med lignende tanker. Jeg har masse af vintagestof til at ligge herhjemme og går lidt og venter på at gå i gang med flere syprojekter. Men jeg synes ikke helt, at jeg selv er god nok til at sy, så derfor leder jeg efter en, der kan sy for mig eller på at jeg får tid til at øve mig på at blive god nok til at sy selv.

  Du må sige til, hvis du mangler materialer eller gerne vil vide, hvor de kan findes. Jeg har en masse kobbernitter, DOT-trykknapper, Talon og Riri lynlåse og andet godt lir til at ligge, hvis du skulle mangle.

  Jeg kender godt BE Syteknik og hans priser er meget rimelige. Men mit budget er nok mere til at købe nogle billigere maskiner på den blå avis. Dog har jeg hørt, at Bjørn er genial, hvis man skal have repareret sin maskine.

  //Simon

  ReplyDelete