Wednesday, February 15, 2012

Want - Gitman x Opening Ceremony Shirts

I'm hoping for the arrival of spring - and summer. Therefore I feel like getting some more casual shirts, that will go well with shorts and khakis. Recently I also discovered, that Gitman's updated fit is perfect for me, so I'm thinking about replacing the huge amount of Brooks Brothers Black Fleece shirts, that I already have.

Some days ago I came across these shirts, that Gitman produced for Opening Ceremony and I seriously want all three bad. Probably because I have a soft spot for all things maritime.4 comments:

 1. Lækre skjorter, men jeg synes kraven ser lidt for smal og "fashion" ud. om ikke andet, så vækker de da opsigt.

  Jeg går og venter på en vintage Gitman (ikke Gitman Vintage) i gul pinpoint fra USA. Den har jeg store forventninger til.

  Jeg overvejer at bestille nogle Brooks Brothers skjorter, men kan ikke bestemme mig for, om det skal være slim fit eller extra slim fit. Jeg kan godt lide Gants europæiske regular fit.
  Kan du hjælpe mig her?

  Thomas

  ReplyDelete
 2. Hej Thomas, tak fordi du tog dig tid til at kommentere. Du har ganske ret, Gitman har ikke den bedste "fold", som Brooks Brothers er kendt for og som de også ikoniserede. Gitman er heller ikke specielt velsyet på det punkt, men stadig er det et ganske habilt produkt og de nye, som jeg har indkøbt, sidder perfekt i alle henseender - særligt, hvis man er lidt underligt skabt, som jeg er :-)

  Jeg vil sige, at jeg ikke selv er særligt begejstret for hverken vintage Gitman eller vintage Brooks Brothers. De er meget "blousy" i deres pasform. Men kan du lide den, så har du sikkert noget godt i vente.

  Jeg ville klart anbefale dig at kigge efter Brooks Brothers Black Fleece. De er enormt godt syet og de har perlemorsknapper. Derudover har jeg hørt meget godt om skjorterne fra amerikanske Epaulet. Men der findes flere gode producenter i USA.
  Og som du selv nævner laver Brooks Brothers stadig deres skjorter i USA - hvis du vælger deres Supima udgave af Slim Fit eller Extra Slim Fit.
  Afhængig af din vægt/højde/bygning, så vil jeg tro, at du godt kan købe extra slim fit - det er altså ikke italienske pasforme. Men husk at måle dig selv og købe eventuelt en halv halsstørrelse større end nødvendigt - de krymber.

  //Simon

  ReplyDelete
 3. Er det en ny pasform for denne sæson eller hvad? Jeg har tre Gitman Vintage skjorter og de har i hvert fald alle tre klassiske button down kraver. Jeg har læst om mange, der har problemer med pasformen på dem, men jeg passer også heldigvis (næsten) perfekt til deres mål. Jeg håber ikke kraven, som er vist her, kommer til at være standard for deres egen linie.

  ReplyDelete
 4. Jeg ved ikke, om Gitman har justeret pasformerne endnu engang. Jeg kan kun konstatere, at de nye Gitman skjorter, jeg har købt, har en væsentlig anden pasform, end de Gitman skjorter jeg har fra deres første sæson.

  Men kraven på Gitman skjorter er generelt smallere end de mere originale fra Brooks Brothers eksempelvis. De har en anden fold. Om den så også er anderledes for disse, ved jeg ganske enkelt. Det kan også handle om en dårlig billedrepræsentation.

  Tak fordi du byder ind, Lars.

  ReplyDelete